Τηλεφωνικά Κέντρα

 

Η Netizen Security είναι επίσημος μεταπωλητής των προϊόντων της Panasonic, η οποία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από συστήματα τηλεπικοινωνιών και μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη για επικοινωνία.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αδιάλειπτο τρόπο λειτουργίας με το χαμηλότερο κόστος.    

Το τεχνικό της τμήμα αποτελείται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς με πιστοποίηση σε όλα τα συστήματα της Panasonic.

Μπορούμε και υλοποιούμε μεγάλα και πιο μικρά VoIP έργα, φέρνοντας την τεχνολογία του αύριο σήμερα, χαμηλώνοντας τα κόστη για την επιχείρησή σας.

Η εταιρία μας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, προσαρμοσμένες απόλυτα στις δικές τους, συγκεκριμένες ανάγκες. Χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία της, μπορεί να προτείνει τις καλύτερες τεχνικά και οικονομικά λύσεις, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων της Panasonic σε συνδυασμό με τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, και να υλοποιήσει όλες τις απαιτούμενες εφαρμογές.

Κάνοντας πράξη τη δέσμευση της Netizen Security  για συστήματα φιλικά προς τον χρήστη, τα  ΙΡ Τηλεφωνικά Συστήματα της Panasonic μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα, ακόμα και από κάποιον που δεν έχει γνώσεις στο χώρο του ΙΡ, παρέχοντας προηγμένες λειτουργίες που αλλάζουν την εταιρική και προσωπική επικοινωνία σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι δικτυακές τηλεπικοινωνιακές πλατφόρμες της Panasonic αποτελούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν και να απλοποιήσουν τις επικοινωνίες στα γραφεία τους, ενσωματώνοντας εφαρμογές λογισμικού που βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους.

Λύσεις σχεδιασμένες έτσι ώστε να καλύπτουν τις διαρκώς διαφοροποιούμενες ανάγκες κάθε επιχείρησης με ευελιξία στις μετακινήσεις στο γραφείο χρησιμοποιώντας ασύρματες συσκευές DECT, με προηγμένες  εφαρμογές που συνδυάζουν τους υπολογιστές με τα τηλεπικοινωνιακά συστήματα, με πολλές δικτυακές εφαρμογές και κοινή υποδομή, η οποία υποστηρίζει επιχειρήσεις με γεωγραφικά κατανεμημένες θέσεις γραφείων, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους πελάτες τους, όπου και αν βρίσκονται.

Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης των κινητών τηλεφώνων ως εσωτερικών του συστήματος, δίνει τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται σε διαρκή κίνηση να έχουν μόνιμη σύνδεση με το γραφείο τους.

Επίσης, έχουν ενσωματωμένη δυνατότητα συνεργασίας με την ολοένα αυξανόμενη λίστα παρόχων τηλεφωνίας SIP, που προσφέρει δραματική μείωση του κόστους επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την πληθώρα των τηλεφωνικών κέντρων και λύσεων που παρέχουμε.

Κατεβάστε τα PDF με την παρουσίαση προϊόντων εδώ:

NS1000pdf page                   

NS500 pdf page

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.