Απλή λειτουργία

Ασφάλιση διαμερισμάτων, σπιτιών, μικρών γραφείων

Η ευέλικτη σειρά VERSA χρησιμοποιείται για την ασφάλιση διαμερισμάτων, σπιτιών, μικρών γραφείων και εμπορικών εγκαταστάσεων. Η ευελιξία τους προέρχεται κυρίως από ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων αξεσουάρ και η καλά μελετημένη διεπαφή με τους χρήστες, εξασφαλίζει την απλή καθημερινή λειτουργία του συστήματος.

Ανεξάρτητα από την επιλεγμένη μέθοδο λειτουργίας, δηλαδή LCD/LED πληκτρολόγια, αναγνώστες καρτών ή τηλεχειριστήρια ελέγχου, η λειτουργία των συστημάτων που βασίζονται στην πίνακες ελέγχου VERSA είναι απλή και διαισθητική. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περίπτωση που ένα σύστημα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ή ηλικιωμένους.

 

Ευέλικτη επέκταση - διαμόρφωση ενός συστήματος στις αυξανόμενες ανάγκες

 

Ένα σύστημα που βασίζεται σε ένα πίνακα ελέγχου συναγερμού VERSA είναι επεκτάσιμο. Για το σκοπό αυτό, τόσο ενσύρματες οσο και ασύρματες επεκτάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, διατηρώντας τις υφιστάμενες συσκευές (κύρια πλακέτα, πληκτρολόγια και αναγνώστες). Οι πίνακες ελέγχου VERSA είναι ιδανικές λύσεις για τώρα και το μέλλον.

versa one

versa two

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.