Ολοκληρωμένα συστήματα

Επιχειρήσεις, γραφεία, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας

Έχοντας στο μυαλό μας πελάτες, που αναζητούν επαγγελματικές λύσεις, εξασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια, σχεδιάσαμε συστήματα συναγερμού συμβατά με τις Βαθμού 3 απαιτήσεις, από τα νεότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η διαθέσιμη γκάμα εξοπλισμού επιτρέπει να βρεθεί ακριβώς η λύση που ταιριάζει για τις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου, κάτι που επιτρέπει την εξοικονόμηση χρημάτων. Ο συνδυασμός των λειτουργιών ελέγχου πρόσβασης, με τα οφέλη του συστήματος συναγερμού εισβολέα, προσφέρουν ευκολότερη και πιο αποτελεσματική συντήρηση του συστήματος. Τα πολυάριθμα πιστοποιητικά επιβεβαιώνουν τον υψηλό βαθμό ασφάλειας του προσφερόμενου εξοπλισμού.

Οι λύσεις μας λειτουργούν άριστα σε συστήματα ασφαλείας εγκαταστάσεων υψηλού κινδύνου, όπως τράπεζες, στρατιωτικά αντικείμενα, γραφεία που χειρίζονται εμπιστευτικά έγγραφα ή κοσμηματοπωλεία.

Συστήματα συναγερμού και αυτοματισμού

Πρώτα απ 'όλα ένα αξιόπιστο σύστημα συναγερμού παρέχει ασφάλεια. Οι έλεγχος της λειτουργικότητας του πίνακα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ενσωμάτωση ευφυών συστημάτων οικιακού αυτοματισμού. Η σειρά INTEGRA προσφέρει ευρύ φάσμα λειτουργιών και επεκτάσεων, οι οποίες - σε συνδυασμό με τον άνετο και διαισθητικό έλεγχο - επιτρέπει την εφαρμογή ακόμα και σε πολύπλοκα συστήματα αυτοματισμού. Επιπλέον, χάρη στην προαιρετική συνεργαία αυτοματισμών KNX, είναι δυνατό να οικοδομήσουμε ένα σύστημα με ευελιξία που όμοια της δεν έχετε ξαναδεί. Ο συνδυασμός ενός υψηλής ποιότητας συστήματος συναγερμού με ευέλικτη αυτοματοποίηση είναι μια τέλεια λύση για τους περισσότερους απαιτητικούς πελάτες των οποίων οι προσδοκίες δεν περιορίζονται στις βασικές λειτουργίες.

 

Οι λύσεις μας είναι ιδανικές για συστήματα ασφαλείας σπιτιών και διαμερισμάτων, που συνδυάζουν την ασφάλεια, την άνεση και την ενεργειακή απόδοση.

integra one

integra two

integra two one

integra two two

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.