Τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) είναι ένας από τους πλέον διαδεδομένους τρόπους ασφάλειας εγκαταστάσεων, τόσο σε επαγγελματικούς χώρους, όσο και σε σπίτια τα τελευταία χρόνια.

Τα συστήματα αυτά είναι πλήρως παραμετρικά χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό και μπορούν να εξυπηρετήσουν πλήθος εφαρμογών σε ότι αφορά την επιλεγμένη πρόσβαση, την ωρομέτρηση προσωπικού. Οι επιλογές σε εξοπλισμό ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και περιλαμβάνουν λύσεις με αναγνώστες καρτών,πληκτρολόγια,οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, αναγνώριση ίριδας.

Η Netizen Security με πολύχρονη πείρα στην εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων μπορεί να σας εξασφαλίσει το είδος πρόσβασης και το επίπεδο ασφάλειας που εσείς επιθυμείτε σε κάθε χώρο της περιουσίας σας συνολικά ή και μεμονωμένα, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία που επιζητείτε από ένα σύγχρονο σύστημα ελέγχου πρόσβασης.

 

 

 

 

02 louketo

Τι είναι;

Η συσκευή Acco είναι ένα σύστημα ελέγχου πρόσβασης το οποίο έχει δυναμικά χαρακτηριστικά όπως: 

 

Δικαιώματα πρόσβασης ανα χρήστη και ομάδα.
Μνήμη καταγραφής έως και 20.000 γεγονότων σε κάθε controller σε περίπτωση που δεν υπάρχει σύνδεση με κεντρικό υπολογιστή.
Έλεγχος πρόσβασης μεμονωμένα ή σε συνδυασμό:
Mε κάρτες προσέγγισης ‘proximity reader’
Mε αριθμητικό πληκτρολόγιο’pin reader’
Με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων’finger print’
Με αναγνώριση προσώπου ΄face recognition’»

Δικαιώματα Χρήστη

Έλεγχο πρόσβασης με κάρτες proximity

 

Χωρητικότητα πάνω από 20.000 καταγραφές συμβάντων σε ανεξίτηλη μνήμη

 

Access Control

Ενωθείτε με την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας την λύση του "OneKeySolution" που είναι ο πλέον διαδεδομένος τρόπος προστασίας εγκαταστάσεων.

Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ελεγκτής Εισόδου - Εξόδου σε εγκαταστάσεις, Ελεγκτής Εισόδου - Εξόδου σε Computer Room, Καταγραφή Παραμονής του χρήστη στο χώρο (time&attendance), Βοηθητικές Πόρτες σε κατοικίες και Parking, Διαχείριση σε πόρτες Ξεναδοχείων κ.α. 

Τα πλεονεκτήματα των συσκευών του συστήματος ελέγχου πρόσβασης ACCO καθιστούν το σύστημα ένα ελκυστικό προϊόν για τις εταιρείες και τους οργανισμούς που ενδιαφέρονται για την παρακολούθηση της κίνησης των ανθρώπων στην περιοχή που προστατεύεται από το σύστημα ασφαλείας. Οι δυνατότητες που προσφέρονται από τις μονάδες του συστήματος ACCO σας επιτρέπουν να επιλέξετε τις πιο προσαρμοσμένες λύσεις για το ελεγχόμενο κτίριο.

Προσφέρουμε:

Δωρεάν Μελέτη του χώρου σας.

Μεγιστοποίηση της Ασφάλειας σας.

Μείωση κόστους ως και 80%.

5ετη εγγύηση άρτιας λειτουργίας με το ευέλικτο πρόγραμμα Netizen Gold.

 

 

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.