Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Η Netizen Security είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει γραπτή εγγύηση για τα έργα της είτε είναι συστήματα ασφαλείας, είτε είναι τηλεπικοινωνίες. Επιπλέον παρέχουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας γιατί θεωρούμε ότι το αγαθό της ασφάλειας δεν έχει χρονικά όρια. Ένα σύστημα ασφαλείας είτε οικιακό είτε επαγγελματικό χρειάζεται να λειτουργεί αξιόπιστα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες  τον χρόνο. 

Η ομάδα μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένους ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν όλα τις ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες  που χρειάζεται. Η εκπαίδευση στις σύγχρονες τεχνολογίες αλλά και στις επικοινωνίες  είναι μια συνεχής διαδικασία.

 

06 service

Μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και να παρέχουμε λύσεις στις ιδιαίτερες ανάγκες σας για προστασία και ασφάλεια της υποδομή σας.
Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται ανάλογα των δικών σας αναγκών και ανάλογα τις περιστάσεις και τις δικές σας προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις προτείνουμε και εφαρμόζουμε κατόπιν γραπτών συμφωνιών-συμβάσεων την κάλυψη των αναγκών σας.

Το προσωπικό της Netizen Security αποτελείται απο εκπαιδευμένα στελέχη και εξειδικεύμενο προσωπικό, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφάλειας.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης είναι επιφορτισμένο με την τεχνική συντήρηση των συστημάτων, την οποία διεκπεραιώνει και αυθημερόν.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.