Ευελιξία- Εύκολη εγκατάσταση- Αξιοπιστία και ασφάλεια

Σχεδιασμένο κυρίως για την προστασία μικρών εγκαταστάσεων

H μονάδα συναγερμού MICRA οφείλει την ευελιξία της στην ικανότητά της να συνεργαστεί τόσο με παραδοσιακούς ενσύρματους ανιχνευτές, όσο και ειδικά ασύρματα. Αυτό προσφέρει τη γρήγορη και απλή δημιουργία ενός βασικού συστήματος συναγερμού χωρίς την αναγκαιότητα να τοποθετηθούν καλώδια. Εάν χρειάζεται, το σύστημα μπορεί να επεκταθεί και με λιγότερο συνηθισμένους ανιχνευτές χρησιμοποιώντας τις καλωδιακές εισόδους. Επιπλέον η ενσωματωμένη μονάδα τροφοδοσίας με υποστήριξη για μπαταρία εξασφαλίζει συνεχή προστασία ακόμα και στην περίπτωση διακοπής τροφοδοσίας 230 V ή ακόμα και την λειτουργία του συστήματος με μόνιμη απουσία 230 V, το σύστημα MICRA είναι ιδανικό για την προστασία μικρών εγκαταστάσεων όπως υπαίθριους πάγκους έμπορων , καταστήματα, γκαράζ ή μικρά εργαστήρια. Ωστόσο, το εύρος εφαρμογής του μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο. Χάρη στη συμπαγή δομή της, η μονάδα εξασφαλίζει την κινητικότητα του συστήματος όποτε χρειάζεται. Αυτό το καθιστά ιδανικό για προσωρινά συστήματα ασφαλείας, π.χ. σε εργοτάξια.

 

Αξιόπιστη Επικοινωνία

Η μονάδα MICRA είναι εξοπλισμένη με μια μονάδα επικοινωνίας GSM/GPRS που όχι μόνο εξασφαλίζει ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου των γεγονότων, αλλά επιτρέπει και τη μετάδοση πληροφοριών στο κέντρο παρακολούθησης μιας εταιρείας ασφαλείας. Είναι επίσης δυνατός ο έλεγχος του συστήματος εξ αποστάσεως με μηνύματα κειμένου - όχι μόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, αλλά ακόμη και ο έλεγχος των συσκευών που συνδέονται με τη μονάδα, π.χ. φωτισμός στον κήπο ή πύλη εισόδου. Μοναδικό χαρακτηριστικό του MICRA είναι η ακουστική επαλήθευση συναγερμού - Η δυνατότητα να ακούσετε σε μια προστατευόμενη περιοχή μέσο ενός τηλεφώνου. Αυτό επιτρέπει να αξιολογείθει εξ αποστάσεως ένα σήμα συναγερμού και να αποφευχθούν τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν λόγω περιττής παρέμβασης.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.