Η Netizen Security ανέλαβε την μελέτη και εγκατάσταση με καινοτόμα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα του νέου υπερπολυτελούς πεντάστερου ξενοδοχείου 'MΥTHICAL COAST RESORT & SPA''  του ομίλου ΤΚC στην Μυτιλήνη. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει της πόρτες του το καλοκαίρι του 2022 και θα παρέχει υψηλές υπηρεσίες διαμονής σε συνδυασμό με ιατρικές υπηρεσίες και SPA sστους πελάτες του.

mythical resort spa

H μελέτη αφορά «την εφαρμογή συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στο νέο κτίριο εννέα ορόφων», με την εναρμόνιση στο υφιστάμενο σύστημα του κεντρικού κτιρίου με στόχο να λειτουργήσει ως ενιαίο σύστημα.

image

Υλοποιήθηκε με επιτυχία υπερσύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης στο ξενοδοχείο ‘’Athens one smart hotel’’ της αλυσίδας ξενοδοχείων TKC Koleksion.

257857662 2459819084170369 4263706220334086477 n

Ολοκληρώθηκε από την εταιρεία μας η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, πυρανίχνευσης, θυροτηλεόρασης, tv sat σε συγκρότημα κατοικιών υψηλής αισθητικής της Green properties στην Πετρούπολη.

image petroupoli 01

image petroupoli 02

Εγκαταστάθηκαν τελευταίας γενιάς υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης, σε δύο συγκροτήματα δώδεκα συνολικά κατοικιών της κατασκευαστικής Greenproperties στον Γέρακα Αττικής.

gerakas 01

gerakas 02

gerakas 03

Παραδόθηκε με επιτυχία ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός του νέου πολυτελούς έργου της GreenProperties στο Μαρούσι.

Ένα κτίριο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σύνθεσης σε διαμπερές οικόπεδο επί των οδών Γούναρη και Πανός στο κέντρο του Αμαρουσίου. Ο σχεδιασμός παρέχει τεχνολογία αιχμής σε συνάρτηση με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Τα διαμερίσματα καλύπτονται από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας, θυροτηλεοράσης, παροχές ταχύτατου internet, παροχές ψηφιακής και δορυφορικής τηλεόρασης, συστήματα πυρανίχνευσης.

image001

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.