Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Η έκθεση SECUREXPO η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας, έκλεισε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία τις πύλες της, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση-θεσμό για τον κλάδο των τεχνολογιών ασφάλειας και έξυπνων κτιρίων.

SECUREXPO NETIZEN 1

Στο πλαίσιο της τριήμερης κορυφαίας συνάντησης των ειδικών στην Ασφάλεια, δυναμικό παρόν έδωσε και η Netizen Security, με διευρυμένη παρουσία και κεντρικό εκθεσιακό περίπτερο. Πλήθος επαγγελματιών συνευρέθηκαν με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας κι έλαβαν την πλέον άμεση πληροφόρηση για όλες τις νέες και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες του κλάδου σε Ελλάδα & εξωτερικό.

SECUREXPO NETIZEN 2

Η εταιρεία παρουσίασε στην 3η έκθεση SECUREXPO την πλήρη γκάμα των διαθέσιμων λύσεων, όπως συστήματα video analytics, access control κ.α., με «αιχμή του δόρατος», το υπερσύγχρονο κέντρο λήψεως σημάτων και τις συν αυτό υπηρεσίες.

Για τον κεντρικό σταθμό ελέγχου, την εφαρμογή νέων τεχνολογικών προσεγγίσεων, αλλά και για τις συνεργασίες με κορυφαίους οίκους όπως οι Almooond, Satel, Xtralis και AMAG με τα premium προϊόντα που απευθύνονται σε επαγγελματίες εγκαταστάτες οι οποίοι αναζητούν βέλτιστες ποιοτικές λύσεις, μίλησε στο Security Manager ο Διευθύνων Σύμβουλος της Netizen Security, Ιωάννης Τσιάμης, σε συνέντευξή του, στο περιθώριο της έκθεσης.

 

 

Η 3η SECUREXPO 2018 κατά γενική ομολογία ήταν μια έκθεση ευρωπαϊκού επιπέδου, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα εκθέματα, με εξαιρετικό επίπεδο διοργάνωσης και απόλυτα στοχευμένη προσέλευση επισκεπτών.

SECUREXPO NETIZEN 3

Η δυναμική της έκθεσης SECUREXPO απορρέει από την ποιότητα και το κύρος των εκθετών αλλά και των επισκεπτών της. Οι συμμετέχοντες εκθέτες κάθε 2 χρόνια αφιερώνουν σημαντικούς πόρους, πολύτιμο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό προκειμένου να συμμετάσχουν στην έκθεση η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς του κλάδου.

Partners

Μας Εμπιστεύονται