Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιήγησης. Με την πλοήγησή σας στο site θεωρούμε ότι συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.

Στη Netizen Security βρισκόμαστε πάντοτε ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους εσάς αξιόπιστες λύσεις και διαρκή υποστήριξη για όλες σας τις ανάγκες.

certificate panasonic

Διαβάστε περισσότερα: Νέα σημαντική πιστοποίηση για την Netizen Security

Είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Έχετε μεριμνήσει ακόμα και για την τελευταία λεπτομέρεια. Έχετε φροντίσει, επίσης, να εξοπλίσετε το σπίτι σας με σύστημα συναγερμού, τελευταίας τεχνολογίας και να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας.

Κι όμως, παρά τις προθέσεις σας, είναι δυνατό να υποπέσετε άθελά σας σε ορισμένα… κομβικά ατοπήματα που, όσο κι αν έχετε προνοήσει για την ασφάλεια του σπιτιού σας, να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κινδύνους!

vacation

Διαβάστε περισσότερα: Τα πιο συχνά λάθη πριν τις διακοπές που μπορεί να… στοιχίσουν!

Μια κλειστή οικία μπορεί να αποτελέσει ευκολότερο στόχο επίδοξων διαρρηκτών. Με δεδομένο λοιπόν ότι κατά τους θερινούς μήνες, λόγω των διακοπών, αυξάνονται οι… «επιλογές» στόχων για τους διαρρήκτες, καλό θα είναι να λαμβάνουμε ορισμένα βασικά μέτρα προστασίας, ώστε να εξαλείψουμε τις πιθανότητες να αποτελέσει η δική μας οικία πιθανό στόχο.

burglar peeking window

Διαβάστε περισσότερα: Tips για την ασφάλεια του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια των διακοπών

Η εξοχική κατοικία αποτελεί «καταφύγιο» ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς από τα άγχη της καθημερινότητας. Είτε χρησιμοποιείται για αποδράσεις το weekend, είτε προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, οφείλει να διασφαλίζει την απαραίτητη ηρεμία για εσάς και την οικογένειά σας.

exohiko

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί να βάλω σύστημα συναγερμού στο εξοχικό μου;

Την τελευταία τετραετία, οι τεχνολογίες «Video Analytics» χρησιμοποιούνται παγκοσμίως με αυξανόμενο ρυθμό και τα επόμενα χρόνια, αυτός ο ρυθμός θα επιταχυνθεί, καθώς οι καινοτομίες των τεχνολογιών και τεχνικών που χρησιμοποιούνται για την υλοποίησή τους και τις διάφορες εφαρμογές τους, εξελίσσονται διαρκώς.

video anal

Διαβάστε περισσότερα: Video Analytics - Οι απαιτήσεις και οι τάσεις της παγκόσμιας αγοράς

Η έκθεση SECUREXPO η οποία πραγματοποιήθηκε από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο Ξιφασκίας, έκλεισε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία τις πύλες της, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση-θεσμό για τον κλάδο των τεχνολογιών ασφάλειας και έξυπνων κτιρίων.

SECUREXPO NETIZEN 1

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχής η παρουσία της Netizen Security στην SECUREXPO 2018

Η Netizen Security συμμετείχε ως χορηγός στο 8ο Συνέδριο InfoCom Security που πραγματοποιήθηκε στις 18 & 19 Απριλίου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.

netizen ics18

Διαβάστε περισσότερα: Η Netizen Security στο 8ο Συνέδριο InfoCom Security

Τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ενισχύουν την προσωπική ασφάλεια, ενώ αυξάνουν σημαντικά τον βαθμό πρόληψης κατά των διαρρήξεων. Αρκεί ωστόσο ένα σύστημα ασφαλείας, όσο εξελιγμένο τεχνολογικά κι αν είναι, να αποτρέψει μια διάρρηξη;

cen mon sys

Διαβάστε περισσότερα: Συμπληρώνοντας το «πάζλ» της ολιστικής προσέγγισης στην ασφάλεια, με τη βοήθεια του Κέντρου Λήψεως...

Στη Netizen Security, το «στοίχημα» της επίτευξης των καλύτερων δυνατών συνεργειών προκειμένου για τη παροχή των πλέον αξιόπιστων λύσεων, κερδίζεται καθημερινά.

amag logo

Διαβάστε περισσότερα: Διεύρυνση των συνεργασιών της Netizen Security με παγκόσμιους οίκους

Partners

Μας Εμπιστεύονται